![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
ПОбеда!
![]()
|
||||
|
||||
|
Както и влиятелни анализатори коментираха наскоро, през седмицата много хора са принудени да работят с IE, защото фимата им не ползва или не позволява да се ползва друг браузър. Това важи за всички места, в които хората дори не знаят какво е браузър, камо ли да ползват алтернативен такъв. И затова през уикенда и вечерите се забелязва тенденцията да се работи повече с Firefox. Но да, може и да се нарече победа; малка, но все пак победа.
|
|
|
||||
|
||||
|
Заслужават го!
И при мен статистиката също сочи към Firefox. |
|
|
||||
|
||||
|
Радвам се, че разрушиха монопола на IE, и накараха и други играчи да се престрашат, обаче като че ли му отмина славата на най-бързия браузър, а и в последно време доста често взе да се срива(при мен). Това ме провокира да пробвам Chrome по-обстойно, останах с добри впечатления, но и намерих някои недостатъци, които се надявам скоро да отстранят.
|
|
|
||||
|
||||
|
Под "най-бързия браузер" Opera ли визираш?
|
|||
|
|||
|
Браво! Аа пък тук гледам, но не е за България а за целия свят предполагам.
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp Това, което ме притеснява е че Chrome се качва доста бързо, а далеч не е най-добрия браузър. В този ред на мисли да споделя че наскоро като инсталирах avast home ме попита дали неискам съвсем случайно и един Chrome да ми прасне, тъй и тъй е тръгнало да инсталира ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Аз не визирам нищо, така те визираха своя браузър в зората на своето съществуване, а и до ден днешен, те го определят като "по-бързия".
Иначе за опера нищо лошо немога да кажа, но набора им от инструменти и техните widgets не ми оправдават нуждите, не както го прави Firefox а дано скоро и chrome. |
|
|
||||
|
||||
|
Аз мисля че Opera е доста по добър от Mozila.
Но това е една тема която може да разтягаме дълго. Всеки си има предпочитания - към дрехи, коли, мобилни телефони, компютри и браузъри. |
|
|
||||
|
||||
|
Опера са най-бързите, аз поне не си спомняма FF да са се брандирали като такива.
![]() А, в случай, че сте пропуснали тези сравнения: If browsers were cars... If browsers were women...
| Display Modes | |
|
|