![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Не съм на ясно, когато слагам алт тагове на снимки в страница която е фото галерия, и снимките са на един и същ човек, оптимизирам само за неговото име: проблем ли ще е , ако всички алт тагове на снимките са едни и същи - неговото име ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Току-що намерих във форума следното :
Което ме навежда на мисълта - да сложа по едно номерче накрая на всеки алт таг? |
|
|
|||
|
|||
|
Е сложи повече от номерче, все има нещо различно в тези снимки, нали? Например:
Иван вечерта Иван пуши Иван се разхожда в парка и тн, и тн. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
емоции дрехи климат настроения ден от седмицата пози "след"
|
|||
|
|||
|
Досещам се и за тези неща, потретни снимки без фон, незная дати и никакви подробности, дали ако сложа номер отзад в тага би боло проблем ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Дори и на портретните снимки има какво да се добави. Може би ако всичките са за паспорт, тогава става весело.
Дай да видим галерията...![]() Няма да е проблем номера, но ще е проблем , че са твърде близки като текст алт таговете, което веднага ще те хвърли в "лошите". |
|
|
||||
|
||||
|
що няма rel canocical за снимки
|
||||
|
||||
|
Имам един въпрос донякъде свързан с темата (малко наобратно) - може ли да ме накаже Google, ако на едно и също изображение (един файл някъде си) се слагат различни alt текстове където се среща на различни места:
1) Ако това е в рамките на една страница; 2) Ако това е в рамките на един сайт; 3) Ако това е на много различни сайтове, които по някаква причина си личи, че са мои (IP, линкове... абе сайтове в мрежа); Щото така крия линкове зад разни дребни изображения с alt=ключова дума и да не го отнеса някой ден Освен това често слагам динамични параметри на една и съща картинка с цел SЕО (например alt на спящата котка на съновник.eu съдържа wp_title).
|
|||
|
|||
|
Заради едно и също изображение с различен алт таг, мисля че едвали, можби освен ако алтага е подвеждащ.
За криенето на линк зад изображение, не само че може да те накажат, ами и конкуренцията може да те репортне за да ускори процеса. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|