![]() |
![]() |
|
|||||||
| View Poll Results: Как оценявате услугите на регистър.бг? | |||
| Отлични, бизнеса с тях е удоволствие |
|
3 | 4.35% |
| Задоволителни |
|
10 | 14.49% |
| Тромави, мудни и прекалено бюрократични |
|
56 | 81.16% |
| Voters: 69. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Смятате ли че процедурата за регистрация на домейн чрез register.bg е удобна и лесна? Смятате ли, че плащането е удобно и че компанията се грижи за интересите на клиентите си?
|
||||
|
||||
|
www.register.bg и register.bg в случая не са едно и също нещо
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
едното не съществува
![]()
|
||||
|
||||
|
Пхахаха, пълен смях
. |
|
|
||||
|
||||
|
Демби има ли право да гласува?
|
||||
|
||||
|
Точно мислех да пускам такава анкета и @Иво ме изпревари. Има нужда.
|
||||
|
||||
|
Нека гласува, без друго ще е сам
|
||||
|
||||
|
Мисля че трябваше да се степенува тромавостта, можеби на три степени:
- Малко повече бюрокрация от необходимото (т.е. гаден сайт и неясни форми) - Требе си висене по опашки или електронен подпис и банкова карта(нашата банка само) - Писмена референция от ББ(може и с електронен подпис. той неговия е лесен 123..n) и телефонно потвърждение от него иначе не вървиш.
"Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса !!!" Работя във видео хостинг фирма. Играя игри онлайн и не си чета хороскопа достатъчно често! "Не спори с глупаци! Ще те свалят на своето ниво и ще те победят с опит!" Last edited by nikoladd; 13-11-2009 at 01:11 AM.. |
|
|
|||
|
|||
|
Имах преди години един приятел, който си беше окачил на стената в стаята следния надпис:
"Никога не забравяй, в кой гьол, с кого и какво си крякал" Ироничното е, че това често се отнасяше за самия него (той си го знаеше, разбира се). |
|
|
|||
|
|||
|
Единственото, за което се радвам в случая е, че благодарение на рекета и тромавата им процедура са останали все още читави .bg домеини. НО това е страничен ефект и съм сигурен че не е умишлено търсен!
![]() Иначе ако знаех за Региа преди, със сигурност бих дал 10 лв отгоре за да си спестя утрешнитите 4-5 часа да им ходя до офиса заради един подпис. А не ми се мисли за хората извън София, дето трябва да търсят нотариуси. Някъде може ли да гласуваме против тях за .бг? ![]() Last edited by against; 13-11-2009 at 02:46 AM.. |
![]() |
| Tags |
| .bg, .бг, domains, register.bg, домейни |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|