![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Този мейл го получих тази сутрин.
Quote:
Как мислите Вие, искате ли и ".бг" домейните да струват 70 лв. и 40 стотинки?
Не се притеснявай за провалите си; достатъчно е да успееш веднъж Last edited by wbg; 12-11-2009 at 07:41 AM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Аз гласувах против тях. Комунистическа фирма...
|
|
|
|||
|
|||
|
Анкетата няма никакво значение.
От Интернет потребителите зависи кой ще управлява .бг - дали УНИНЕТ или РегистърБГ. Който не иска РегистърБГ да управлява .бг, може да изпрати писмо за подкрепа от позната фирма до УНИНЕТ , данните за контакт са на сайта им. |
|
|
||||
|
||||
|
Проблема, е че едните са стара комунистическа фирма разчитаща на монопола, а другите са пълни некадърници и наистина решението кои да са е трудно. Освен УНИНЕТ и Вени Марковски също се опитва да се добере до този сочен кокал, но него не съм го видял да направи нищо добро и добре изпипано.
|
|
|
|||
|
|||
|
На мене ми е интересно друго - имат ли бъдеще аджеба или не?
На мен лично - не! Повечето потребители даже нямат кирилица, как ще отварят тази страница? Да не говорим за чужбина. В момента се наблюдава някакво раздвижване предимно заради търсачките. Вие на какво мнение сте? ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ И НЕ ГАРАНТИРАМ ЧЕ НЕ Е ГРЕШНО! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Да това е умно. За това съм съгласен + това и търсачките ги обичат до някаква степен (даже да не кажа доста) съдейки по състезанието което тече в момента.
|
|
|
||||
|
||||
|
След проверка в сайтовете и на двете фирми никъде не виждам точно дефинирано предложение ( колко ще струват домейните и тн.) и двете казват ИСКАМ, а какво ще дадат в замяна не се знае.....
Аз лично клоня към УНИНЕТ но само защото те са по-малкото зло ![]() Quote:
STEFBOY Nulled Scripts | Лаптопи на народни цени | FIFA World Cup 2010 South Africa Last edited by stefboy; 12-11-2009 at 10:44 AM.. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Благодарение на това, че процедурата е супер тегава и домейните не струват 7лв, все още можеш да си запазиш някакъв читав домейн ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Като се отвори линка в дясно пише: Quote:
|
![]() |
| Tags |
| .bg, .бг, domains, register.bg, домейни |