![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ако имате проблем с CTR за WordPress блогове на български (или на английски), преди да оревете махалата, трябва да тествате този темплейт:
http://martin.bg/wordpress/newh-high...for-wordpress/ Тъй като правилата на AdSense не ми позволяват да цитирам конкретен CTR, ще трябва да тествате сами. Ще се радвам, да споделите и впечатления (без цифри, за да не нарушавате правилата). Имайте предвид, че CTR-а зависи не само от темплейта, а също от качеството на трафика, наличието на достатъчно рекламодатели в съответната ниша и други фактори. Работеща демо версия можете да видите тук: http://mebeli.tv/interior/ Цената за ползването на темата са дизайнерските линкове, които не трябва да се махат или модифицират по никакъв начин. Понеже съм пич, който ще ви изкара лесни парички, бъдете и вие пичове а не дзифтари. Темата можете да свалите от тук: http://martin.bg/wordpress/wp-content/uploads/newh.zip Ако имате проблеми споделяйте, когато имам време (а това е все по-рядко) ще помагам. Ако получа желания ефект ще пусна и подобрената версия, може би и още теми. Но ако болшиството, които я инсталират махнат връзките, продължение едвали ще има. А да, за малко да забравя. Ползвате я изцяло на ваша отговорност. ![]() Хайде успех! ![]()
PR5, dofollow коментари Last edited by nbsp; 06-11-2009 at 03:43 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Мерси, Марто. Заредих я за пробата. Сложих я на един, който ми е точно тестващ домейн и за ноември досега е с малко над 10, да видим дали до другата седмица ще вдигне.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ееее, най-накрая да пуснеш тази WP тема.
![]()
|
||||
|
||||
|
Човече, то не е лесно. Едно е да я правиш за собствените си сайтове и съвсем друго за сайтовете на още хора.
|
|||
|
|||
|
Хубава тема
![]() Жалко че не ползвам WP Мисля, че ако смениш цвета на боредера в сайтбара с нещо не толкова ярко, ще е още по-добре |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Това, за което е правена темата е гарантирано над стандарта.
|
||||
|
||||
|
Висок CTR за преобладаващ женски тафик!?! с тези цветове. Залагам каквото искаш че мога да ти го повиша с коефициент поне 1.2
|
||||
|
||||
|
@vha777 винаги може и по-висок
![]()
|
||||
|
||||
|
Доста хора свалиха темата. Някой да сподели впечатления?
|
||||
|
||||
|
На мен ми е нужно още време. Трудно ми е да направя някаква равносметка, защото трафика на сайта където я сложих е малък. на 12-ти ще сравня данните за периодите 1-6 и 7-12 и ще мога да кажа повече
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|