![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Айде да се нареда и аз. Ако не друго, поне ще си вдигна дневните хитове с поне 20 предполагам.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Quote:
Май това е последното състезание, което правя за БГ. Омръзнаха ми дребни заяждания всеки път. Относно блготворителността на домейните и къде ще отидат парите. Ще изберем 3 или 4 места, като save-darina и ще направим анкета сред участниците в състезанието къде да бъдат дадени парите. Но нека първо да се съберат.
|
||||
|
||||
|
Голям майтап с тия "подаръци" по средата на състезанието.
Вие сигурно щяхте да им ги дадете с готови сайтове и бекове надявам се ![]() И това няма ли да е намеса в самото състезание, което да откаже всички други от участие, които не са се включили в 1-та десятка? Разбирам да бяхте планирали да ги дадете на последните в класацията, че поне да имат някакъв шанс да изплуват ))Смешни истории. А сега карате хората да купуват домейните на много по-високи цени, отколкото биха могли да ги вземат. А това, че всичко е опаковано красиво, под формата на благотворителност, по никакъв начин не променя ситуацията. Но все пак късмет на всички участници ще пожелая и както се казва в такива случаи, да победи по-добрия ![]()
|
||||
|
||||
|
Това с подпомагането по средата на състезанието, както и сегашната благотворителност са глупости според мен.
Купили сте ги, хубаво, дръжте ги до края на състезанието без да участват, пък после ги правете каквото искате. |
|
|
||||
|
||||
|
После няма голяма нужда от тях.
|
|
|
||||
|
||||
|
Защо да няма подпомагане в средата на състезанието? Наградите са достатъчни за инвестиции в SEO и една почерпка :P
Реших и аз да се включа, отдавна мислех да тествам дали блоговете на wordpress.com са достойни за топ три позиции при търсене с вградената си функционалност и лимитирани способности, а поводът бе точен за експеримента. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Най-вероятно от wordpress.com щe баннат всички ипотпал блогове в мометна, в който състезанието набере достатъчно популярност.
|
||||
|
||||
|
Защото е много субективно да се подпомага някого. Защо да подпомагат X, а не Y? И т.н.
Просто постъпката е необмислена. |
|
|
||||
|
||||
|
Много hate се натрупва и според мен е без основателна причина. Играйте си състезанието и си правете кефа.
Миналото състезание да не спечели домейн само с основната дума в него? Вторият (nbsp) дори не игра с домейн който съдържа думата. Гледайте малко по-позитивно на нещата, ако мислите пък, че организаторите са нечестни по някакъв начин (аз не мисля така) се включете и СЕ ДОКАЖЕТЕ ВЪПРЕКИ моментната ситуация. Хубав ден на всички !P.S. Айде очаквам негативната репутация да се изсипе . |
|
|
||||
|
||||
|
Иво, не е подпомагане, а награда за добрата работа.
| avtorentacar, ipotpal, ипотпал, лаптопи, новини, Състезание, яицазимитпо |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|