![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Gmail вече не е бета. Google работи върху собствена операционна система. Подробности: http://googleblog.blogspot.com/2009/...chrome-os.html
Не се притеснявай за провалите си; достатъчно е да успееш веднъж Last edited by wbg; 08-07-2009 at 08:40 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Поздрави.
|
|
|
||||
|
||||
|
Аз това отдавна го разправях, но много хора не ми вярваха или поне не искаха да ми повярват. Windows е ужасен - това за мен си е чист комунизъм. Няма как да оцелее - рано или късно щеше да си намери майстора. Google имат доказана марка и много хора ще им се доверят. Нямаше как сценарият да е друг. А и сега са се надъхали, защото MS се опитват да им конкурират търсачката.
|
||||
|
||||
|
Фен съм на Google продукти, но не съм фен на тази гуглефикация.
Скоро гъгул пералня и тоалетна чиния с LAN в къщи и гугъл досия в държавната администрация, малко става прекалено всяка жаба трябва да си знае гьола. |
|
|
|||
|
|||
|
недоволни от даден продукт или услуга винаги ще има,и това е нормално
но монопола не е така както М$ в операц.системи и Гугъл в интернет рекламата |
|
|
||||
|
||||
|
Ще бъде интересно да видим функционалността и външинят вид (предполагам минимализъм в типичния Google стил) на новата операционна система. Но няма да е лошо Google да поработят над други услуги като тези на Feedburner, които отскоро дават голям брой грешки при работа. Вчера регистрирах нов блог при тях и получих пет грешки още преди да съм стигнал до панела за управление на емисията...
|
|
|
||||
|
||||
|
Политиката на Г., поне до колкото виждам, е да пускат голям брой услуги, като накрая се отказват от половината (неуспешните) и продължават да поддържат другата половина. Затова имат успешни продукти и тотални провали.
|
|||
|
|||
|
От какво са се отказали и кое е "тотален провал"? Без претенции да съм компетентен по темата.
|
|
|
|||
|
|||
|
И най-вече ще е LInux базирана
![]() |
![]() |
| Tags |
| chrome os, google os |