![]() |
![]() |
|
|||||||
| View Poll Results: Бихте ли регистрирали домейн в .bg под-област? | |||
| Да |
|
7 | 17.50% |
| Не |
|
30 | 75.00% |
| Не мога да преценя |
|
3 | 7.50% |
| Voters: 40. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Бихте ли регистрирали домейн в .bg под-област за хитови думи, нампример:
imo.t.bg, nae.m.bg, bank.i.bg, novin.i.bg и т.н. Човърка ме една такава мисъл, имайки предвид цената и това, че няма арбитражи, основания и т.н.
|
||||
|
||||
|
точно такива домейни който ти показваш не бих
|
|
|
|||
|
|||
|
мене и .BG не ме блазни... докато не махнат това с арбитражната комисия..... То това си е чиста вратичка да ти гепят по всяко време проекта.. Пък вари доказвай че са регнали фирмата след като ти си регнал домейна(пък не дай се боже да е имало регната я марка я фирма я не знам си какво още преди да регистрираш домейна). Българска му работа.. Езък че свалиха цените само...
Слушайте мене (ехехехехе) въпрос на време е някои да изпищи покрай тази комисия така че не си хабете труда и парите. Last edited by shredder; 10-02-2009 at 04:19 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
шредер, арбитражи има в цял свят. Аз лично съм сърбал попарата на един американски такъв.
|
|||
|
|||
|
@bgkulinar, не го знаех това! Само знаех че примерно ако си регнал Sony.com просто идва Sony и ти дава някакви огромни суми за домейна че си им го регнал първи. Но сигурно арбитражната за .com/.net е доста по-сложна...
|
|
|
|||
|
|||
|
Или май идва и те съди и ти го взема и ти даваш пари за това че си го регнал
Имаше нещо такова преди години за Lindows и Linspire до колкото си спомням. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
До януари 2000 година на всеки закупил домейн, който е/наподобява търговска марка е имал различен изход от арбитража. След тази дата, ако си регнал домейн съвпадащ с ТМ, и домейнът действа в областта на покритие на ТМ, 100% ще ти вземат домейна. Разбира се, трябва да има иск. За БГ също е така, така че спокойно регвайте БГ домейни, Ако имате пари, де.
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Тези поддомейни са пълнаааааа глупост. Да им намалят цените на 25 лв на .бг и да не се правят на пичове
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|