![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Здравейте приятели,
Чудя се тези дни как се събира общност около форум. За да започне форума трябва ли да имаме един набор от приятели, които да напишат първите мнения или трябва да разчитаме на популяризация и желание на хората? Моля споделете вашият опит и размишления около тази тема. Предварително благодаря за споделената информация. |
|
|
||||
|
||||
|
трудна работа, е виш моя примерно
хората четат и ако няма много регистрирани потребители и мнения изчезват ![]() демек трябват приятели поне да напишат нещо... а другия вариант е някакви награди като за начало |
|
|
|||
|
|||
|
Това с наградата е несериозно.
Определено трябва да се вижда някаква активност и компетентност. Ако ще го рекламираш, бъди агресивен. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Първото и най-главното, което трябва да се отчете е че "Форума преди всичко обслужва аудитория, а не създава такава"
|
|
|
||||
|
||||
|
добре казано
"Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса !!!" Работя във видео хостинг фирма. Играя игри онлайн и не си чета хороскопа достатъчно често! "Не спори с глупаци! Ще те свалят на своето ниво и ще те победят с опит!" |
|
|
|||
|
|||
|
Какъв форум ще правиш?
|
|
|
|||
|
|||
|
Наистина е трудно...
Аз все още не мога да накарам хората да пишат....повечето просто си правят регистрации и толко... То и тематиката е такава, че не е за всекидневно писане, но в случая от форума се очаква едни да задават въпроси - други да отговарят. Е, и от двете липсва желание. ![]() Иначе за 4 месеца средно по над 100 човека си правят регистрации. Първоначално естествено накарах приятелите ми да пишат, но и от тях имаше такива, които не им се занимава. ![]() Така като се замисля помогнаха ми 4-5 човека....и останалото зависеше от мен... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
100 нови регистрации на ден или 100 на месец!?
|
|
|
||||
|
||||
|
Тематиката на форума, който замислям е за SharePoint Server. Има не малко специалисти и разработчици, но характерно за MS пространството си кътат каквото знаят като стар университетстки преподавател. Та не знам колко ще е успешно, като се има предвид, че и аз не съм кой знае какъв разбирач. Просто няма такъв на български, а ми се струва интересно.
|
|
|
|||
|
|||
|
Упс, не съм си довършил изречението...
На месец ![]() |
![]() |
| Tags |
| forum, форум |