![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Честит празник на всички българи. Подготвих публикация за националния ни празник. Може да гласувате за нея - http://svejo.net/home/link_summary/7...nenie-Bulgariq
Нека бъдем по-борбени и да не се даваме на никой, който се опитва да ограничава свободата на народа ни. Сега идеята за българска народна сплотеност е доста далечна, но изход винаги има! Не трябва да забравяме!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Честит празник колеги,
Да ви се похваля, притежател съм на една от 5000-тте Юбилейни монети по случай Независимостта на България (100 г. от Независимостта на Българската държава. ) Last edited by w-seo; 22-09-2008 at 12:30 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
И аз съм притежател
|
|
|
||||
|
||||
|
Честит празник на всички българи.
С малка корекция, че днес честваме 100 години Независимост, а на 6-ти Септември чествахме 122 години от Съединението.
|
||||
|
||||
|
ilieff : тъкмо щях да ги поправя :-) Хубаво е да си знаем празниците ! Макар че е хубав linkbait във вид на неволна грешка :-)
|
|
|
||||
|
||||
|
Хора честит празник и на вас, но днес не се празнува Съединението, а обявяването на Независимостта на България - Съединението е станало факт около 23 години преди обявяването на Независимостта на България.
ПП е как и 2-мата ме изпреварихте... явно пиша бавно
|
||||
|
||||
|
Съжалявам за наистина неволната грешка. От бързане да пусна публикацията и обърках понятията.
п.п. Нека администратор ми оправи заглавието, моля! |
|
|
|||
|
|||
|
Честит празник!
Само не е ясно дали днес сме независими - така като гледам, сме си баш зависими, и то от прекалено много посоки... |
|
|
|||
|
|||
|
Добре, че заглавието беше сбъркано, че иначе нямаше да се включва. Честит български 4ти Юли.
|
||||
|
||||
|
Тогава сме били независими, започващи на чисто, с много желание за подобрение!
Сега сме зависими от доста фактори, като САЩ, Европейски съюз, Финансов борд и какво ли още не. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|