![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ами хванах ги тези двата домейна.
avtorentacar.net avtorentacar.org реших, че нямам достатъчно опит за да участвам в състезанието и искам да ги продам, ако някои има интерес към закупувано на имената да ми пише лично съобщение. цената е по-договаряне - оферти |
|
|
||||
|
||||
|
виж си в скайп
Last edited by Miglen; 01-09-2008 at 01:42 AM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Бързак
Аз докато се усетя и ми грабнаха домейните под носа ![]() Успех с продажбите ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Малко тъпа постъпка от твоя страна ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Що пък да е тъпа? Човека има усет за бизнес...
|
|
|
||||
|
||||
|
Хаха защо?
Работата със домейните си е free-for-all (като не бройм авторски права и т.н), решил е, че не може (или не иска да участва) и иска да ги продаде, какво лошо има в това? |
|
|
|||
|
|||
|
Ок, според мен не е много добра постъпка, най-малкото участниците сме си ние - хората от форума и сме едно общество с общи интереси, малко външни хора ще участват в състезанието.
И ако й другите правеха така на всички състезания всички домейни щяха да се държат от първия ... |
|
|
|||
|
|||
|
Еми в 0.06 ги купува в 0.30 ги продава вече. Раздам се че е осъзнал за толкова кратък предиод че няма да участваш.
Аз си мисля че е спекулант Изродена работа сме това българите. Само ходим и подлагаме камъни на другите. Що ли имам чивството че това състезание ще е доста black =) Успех в продажбата. Last edited by ajt; 01-09-2008 at 10:26 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
и двата домейна са по зле от поддомейн към .bg сайт според мен... така, че няма много място за спекула.
"Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса !!!" Работя във видео хостинг фирма. Играя игри онлайн и не си чета хороскопа достатъчно често! "Не спори с глупаци! Ще те свалят на своето ниво и ще те победят с опит!" |
|
|
||||
|
||||
|
Според мен няма смисъл да критикувате момчето... това си е бизнес все пак... а и щом той е успял да ви изпревари, значи възможността да беше ви испреварил някой друг е голяма.. тогава нямаше да имате възможност въобще да ги купите
![]()
| Display Modes | |
|
|