![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Таке е. Много е нагла цялата постъпка. Аз никъде не защитавам кражбата на материали, дори го повторих няколко пъти.
|
|
|
||||
|
||||
|
Руми, няма защо да си тровиш нервите.
Напиши писмо на Гугъл, в което казваш че са ти нарушени авторските права. В Гугъл има специална служба за случая. Сайта ще бъде забанен много бързо. Също така и писмо на хостера. Метода работи! Доказано. С такива хора, само така се работи.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Благодаря и на двама ви
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Обикновенно хостинга забранява публикуване на материли нарушаващи авторски права. Така че, първо контактваш този който е гепил съдържанието. Ако няма отзиви - писмо до хоста може да свърши чудна работа.
В случая: http://www.blogger.com/content.g Quote:
![]() Ако искаш да си гадна - удряш където най-много боли. Преди да пишеш на хостинга - писмо до афилиейт програмите с които си монетизира сайта. Чакаш известно време да свалят рекламите и после на хостинга. Мхм, АдСенс също забраняват употребата на крадени материали. Quote:
|
||||
|
||||
|
От Адсенсе вече ми отговориха, скоро може би ще има развитие
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
После трябва да се напише една пбликация, с всички стъпки, които работят, за да се спре копирачът.
Трябва повече публичност по факта, че подобно копиране е повече вредно, за този, който копира. И дай-боже някой да се стресне.
|
|||
|
|||
|
Ще помоля между другото @Руми да предаде какво стана след това.... наистина е доста добре да се "кара" но след като чуе моите коментари(по ICQ) и дам неоспорими доказателства, че не нося отговорност(аз) за статиите в блога Figurata.com , коментар разбира се няма и аз си оставам виновника.
За другите просто ще кажа основната част от разговорите ми с нея "Не аз съм собственика на този блог" (на нея и го доказах) Благодаря за отделеното време. Съжалявам и за закъснелия отговор. Мислих че Румито, поне ще каже една дума в моя защита..... след разговора който проведохме с нея(аз я потърсих между другото) |
|
|
||||
|
||||
|
MsGer наистина ме контактна. Звъннах на човека, който ми даде, той директно ми каза да му пратя на мейла кои статии искам да се свалят (явно вече беше водил подобни разговори). Отговорих му, че искам да свали всички статии, които са взети без разрешение (не само от мен) и той ми затвори телефона. Явно желанието ми е твърде нагло за него.
Освен това не съм убедена, че ти нямаш общо с това, съжалявам женска интуиция, недоверие, както искаш го наречи, но смятам, че имаш общо с този проект. Може би защото в един друг проект ме излъга (писане на статии) и сега няма как да ти се доверя. Ако помогнеш да се свали съдържанието ще приема, че започваме отношенията си на чисто. Last edited by Rumi; 25-11-2008 at 03:34 PM.. Reason: неправилно сложена запетайка |
|
|
||||
|
||||
|
съмнявам се, да махнат краденото съдържание, все пак сайта генерира добър трафик, взимат се пари от него, а и доста труд е хвърлено да се откраднат тези теми. Гадно е, знам. Аз имам фотоблог и не ми харесва като крадът от мен, а съм вложил минимален труд. А лошото при мен, е че като крадът директно копират скрипта на откраднатото и така примерно тема с 100снимки ми товари трафика на сайта, но какво да се прави, всички крадът
Успех с махането на нещата ти от сайта |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|