![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ако искате да отслабнете или пък просто да се поддържате в форма може да хвърлите един поглед на новото ми блогче Отслабване и Диети . СЪщо така ще се радвам и на посетители, които да го покритикуват
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Здрасти,
чудех се кой е този, който нагло краде чуждо съдържание, сега знам, че си ти. Предлагам ти да си изтриеш целия блог, защото всички статии са взети от други сайтове, даже открих 3 мои статии. И преди да си кажеш какво от това, ще ти кажа какво ми коства да ги напиша. Едната от откраднатите диети ми отне 1 ден: 1. Интервюирах девойката какво обича да яде и какви са й навиците. 2. После писах диетата според нейните предпочитания (това означава да смятам калорийно съдържание и пропорции на основните хранителни вещества, за да не се разболее от недостиг на нещо). 3. Изпратих я на девойката за преглед. 4. Направих финални корекции. Е, след този мой труд кой ти дава право да ми крадеш съдържанието? И защо си мислиш, че това е по-различно от колкото да откраднеш доматите на доматопроизводител? Предлагам ти да махнеш всички крадени статии (има ужасно много на розали) и да си развиваш проекта НЕ на гърба на другите хора. |
|
|
||||
|
||||
|
Строга, но справедлива
![]()
|
||||
|
||||
|
НАПЪЛНО ПОКРЕПЯМ
Това е ба мама му и нахалното много лошо е да се краде съдържение! |
|
|
|||
|
|||
|
Има линкове към първоизточниците
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Знаех си, че така ще кажеш. Много тъжно.
|
|
|
|||
|
|||
|
според мен с крадене няма да се стигне далеч, можем да се появи тук там на накоя случайна ключова дума , но като цяло ще изчезня от индекса. Казвам го от личен опит, вече 3 сайта така ми изчезнаха защото чопвах оттук оттам и ....резултата е девета глуха. В този смисъл можете да погледнете един сайт - http://copyscape.com/ с него проверявам дали нещатата , които съм писал не са "полазили" друг сайт
|
|
|
||||
|
||||
|
Да нещо много зачестиха случаите на кражби напоследък. И аз си имам подобни проблеми с друг съфорумник. Той(всъщност ТЯ доколкото разбирам) си знае кой е...
Първия път писах да си сложи линкове, както подобава. Никаква реакция и след месец още откраднати статии. Писах му да махне съдържанието изцяло вече и се сети да слага линкове... ама е вече късно... нотариална заверка и в съда, ако не си почисти нещата до няколко дни. И не просто е крал, ами некадърно... дава стара информация и заблуждава хората... това последното защоно не разбира от материята ![]()
"Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса !!!" Работя във видео хостинг фирма. Играя игри онлайн и не си чета хороскопа достатъчно често! "Не спори с глупаци! Ще те свалят на своето ниво и ще те победят с опит!" Last edited by nikoladd; 10-08-2008 at 05:07 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Според мен правилното би било да поискаш разрешение от първоизточника - и едва ако той разреши - тогава да се публикува!
Аз за много проекти питах първоизточниците, след което - при удобрение добавях статии! Но не бих драматизирал за кражба на мои статии. В смисъл, в България сме, тук всичко е възможно. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|