![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Предстой ми избор на CRM система и честно казано съм малко притеснен, тъй като никога преди не ми се е налагало да съм в час с подобно чудо, а ме е страх да не залитна в погрешна посока.
Ако сте ползвали нещо и сте доволни - не се срамувайте да препоръчвате ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
sugar CRM Наско :P Даже Бого Шопов правеше подръжка на проекта, тук има превод на български: http://www.sugarforge.org/projects/bgcrm/ ( не съм разцъквал системата )
Едно Браво, че се ориентираш към бизнес софтуера отначало още ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
microsoft dynamics CRM 4.0 - не знам колко струва, но е страхотен продукт. Два пъти съм го имплементирал вече
|
|||
|
|||
|
Препоръвам www.salesforce.com
Номер 1 от всички уеб базирани по пазарен дял. Личен опит с други нямам. Има само 2 недостатъка - висока цена и няма бг език. поздрави! |
|
|
||||
|
||||
|
salesforce наистина изглежда интересно
![]() А нещо, което да се хоства при мен някой да предложи? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
А защо да се хоства при теб?
|
||||
|
||||
|
за CRM, наистина sugar е идеалното решение...но е много голямо и сложно за навигация
![]() Иначе съвсем скоро стартира българско salesforce и ще предлага наистина качествени неща. Тук мисля, че е и мястото - ако някои има уеб базирано приложение и иска да го предлага онлайн, като SaaS, може да ми пише ![]() Ще се радвам да го обсъдим |
|
|
||||
|
||||
|
А ти ми пиши до къде сте стигнали, не ми трябва нещо супер сложно и т.н.
![]() Ще се радвам да го обсъдим ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте ние предлагаме 'on premise' CRM (инсталиран на Ваш сървърен комп.). Основните ползи от системата са, че е лека за внедряване, използване и поддръжка и в същото време предлага много големи възможности. Моля свържете с нас за да обсъдим Вашите нужди.
|
|
|
|||
|
|||
|
Мен ме съмнява да излезе salesforce.com на български скоро. Аз работих до преди няколко месеца в тези среди, и нямаше такива тенденции. Но ако kalin4y има вътрешна информация може и така да е.
Мога да препоръчам 2 сайта свързани със CRM в бг. Единият е www.crmbulgaria.com а другия е www.crm.start.bg (аз го поддържам). Мисля че това са основните източници на инфо за CRM в БГ. Иначе аз горещо препоръчвам SaaS. Инсталирането на приложение на твой сървер крие много повече разходи и проблеми. Иначе знам, че sugar CRM е сравнително читаво - цена/качество. Можеш да провериш и tiger CRM или нещо такова, чувал съм че е безплатно... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|