![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Наблюдавам по много проекти нулеви показатели в бара.
При вас как е? Има ли изменения?
|
||||
|
||||
|
то е нямало обновяване, защото аз един сайт с фулл в него ПР3 съм го паркирал от 2месеца и още не му е отрязало ПР-то
я някой да каже кога ще има обновяване на базата |
|
|
|||
|
|||
|
да не си отнесъл наказания? има доста директории които ги зануляват от време на време Г
|
||||
|
||||
|
Не става въпрос за директории, а за нормални сайтове.
Работата е че днес при анализа на сайтове от които исках да купя линкове се сблъсках с това че сайта напр. има ПР5 на борсата, а когато го отворя - нулев. Така с няколко сериозни сайта. След това реших да видя собствените си проекти и тези на клиентите. Единствено на блога и един български клиент ПР си седи както беше. На руските проекти, в бара всичко е нули. ------------- Сега пак проверих няколко сайта, ПР се е върнал... Не знам какво се е случило... Затваряйте темата ![]() Явно е имало някакъв глюк тук при мен. Макар че гледам и в руските форуми върви подобна тема, Явно това не е било само при мен.
Last edited by SeoLab; 18-06-2008 at 11:50 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
Е, нали преди ъпдейт се наблюдава подобно 'зануляване'
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ъпдейта май започна. Поне някой от туловете дават странни резултати в момента. Подобно на предни ъпдейти.
Честито на печелившите. ![]()
|
||||
|
||||
|
да, ъпдейта почва
и аз наблюдавам движение при мен |
|
|
||||
|
||||
|
Last edited by oggin; 25-07-2008 at 12:02 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
![]() Да видим само колко older ще са. Че моето е само на два месеца...
Last edited by Илиев; 25-07-2008 at 12:17 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Едно запитване, свързано с темата за PR Update-a. Как мислите, дали блогът ми (стартиран на 1 май 2008-а) ще получи някакъв PR (та било то и нулев) или по-вероятно да се наложи да почакам до следващият ъпдейт?
Благодаря на всички отговорили на запитването ми! ![]()
| Display Modes | |
|
|