![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
След доста разговори стигнахме до съгласие форумът да излезе с общо участие в seocontest2008.
Купихме домейн, който съдържа точната фраза "seocontest2008" и е с шансове да получи бонификация в Гугъл за това. НЕ сваляйте линковете към сайта на Динко. Той ще бъде редиректнат към новия домейн. Това е ключов момент за качване авторитета на http://seocontest2008.uk.com/
PR5, dofollow коментари Last edited by nbsp; 15-02-2008 at 11:58 AM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Който желае да помогне с нещо може да пусне по една тема в блога си, като начало...
Ще трябва и някой с добър английски да пише в самия блог, с който участваме.
PR5, dofollow коментари Last edited by nbsp; 10-02-2008 at 05:30 PM.. Reason: забравих да добавя seocontest2008, добре че се сещам ;) |
|
|
|||
|
|||
|
колко често ще пишим в блога?
|
|
|
||||
|
||||
|
колкото повече, толкова по-добре
![]()
|
||||
|
||||
|
Аз определено не съм от тези дето ще пишат...
Иначе ако се намерят 2-3 писатели да пускат по 5-6 теми дневно мисля че ще е хубаво ![]()
|
||||
|
||||
|
И с не добър анлииски става
Иначе мастера вече пусна няколко линкчета от при нас към директорията от сайта му. Ще ги оствя само ще нафърфоркам малко темата с някои друг болд ще дублирам сео контест в тайтъла така що годе ако изплува тази тема ще има много ценно линкче от рилеитед сайт |
|
|
||||
|
||||
|
я бързо тука да се появят тия с перфектен английски :-)
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
да кажа, че надали всички ме знааят по име
|
||||
|
||||
|
браво пичове
... ще ви подкрепя от няколко места с общо индексирани страници от около 200к ... давай да ги смазваме ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
малко опасно ми се струва да се включваме с 500к индексирани,
мисля че е по добре да направиш пресейл страница и да линкнеш към нея с тия количества....
| Display Modes | |
|
|