![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
@traki съгласен съм че евтиното излиза скъпо но исках да подчертая че в случая не е така. А и съм сравнявал параметрите на Bluehost, Hostgator и Hosting24. Определено 3-тия ги бие.
|
|
|
|||
|
|||
|
Взимай втория план и си решаваш проблема.
|
|
|
||||
|
||||
|
primecode, сигурно си прав, не съм ги пробвал и не мога да твърдя обратното. Може и да ги пробвам. Кажи някой сайт който хостваш там
|
|
|
|||
|
|||
|
За момента само този от подписа ми, другите не са готови още. Ще има и един за туризъм по-късно + няколко малки сайтчета. Също едно от предимствата им е че ползват UNIX и реално базите им данни ползват неограничено място. Не знам друга компания да го предлага.
BTW: travel.com също се хоства там. |
|
|
||||
|
||||
|
@primecode ще може ли да ми преведеш тва с юникса и базите данни ?
|
|
|
|||
|
|||
|
То в самата документация на MySQL-a си има инфо, но като цяло си има лимити. При Windows хостинг например едва ли ще можеш да ползваш над 2 или 4GB място за таблица. При Линукс мисля че е до 16GB. При UNIX може да се конфигурира. Попитах съппорта им (който в повечето случаи ми отговаря до 5-10 мин.) за лимита и те ми казаха че няма ?!? Все пак реших да проверя и когато изисках от MySQL-a да ми даде справка за лимит ми показа 256TB
![]() Е, да, има лимит но ... все пак е хостинг, кой ли ще го запълни ![]() Смятам скоро да взема сървър и отново ще е от тях. Ако правилно си спомням, при пакети на GoDaddy за същата цена получавам база данни с лимит 200MB и общ обем пощенски кутии до 100MB. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
доколкото си спомням при Linux 2,4+ размера на ТАБЛИЦА от базата данни е ограничен до 4 терабайта... но подобна глупост може да ти предложи само компания с "неограничено" дисково пространство... четете малко преди да изтрескате някава глупост, че на Драго му стана смешно и това ограничение е валидно само пир ext3 файлова система
| Display Modes | |
|
|