![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
За сайтовете си навън ползвам Хостгатор и общо взето съм доволен, но ми се налага да взема още един хостинг план. Искам да е на друга компания с различно IP и тем подобни. Въпросът ми е следният, от тези хостинг компании ТУК , някой има ли някакви наблюдения за определен хостинг и да сподели. Или препоръчайте някой, виждам че има хубави планове, но някой не са ми познати даже и като име компании.
Надявам се и за други да е полезна тази информация. Само да спомена че линка не е афф. просто съм го копирал от нета. |
|
|
||||
|
||||
|
Тези така наречени "review" сайтове са пълна измислица. Ползвам Justhost...какво да ти кажа,прехвалена работа. Uptime-a куца,бързо лимитират,и ти препоръчват да минеш поне на VPS към външна хостинг компания,пак тяхна. Зависи на какъв бюджет си се спрял,също така предполагам, че говориш за shared хостинг. Bluehost и Hostmonster са реално една компания,и тях съм ги ползвал,малко по-добре са от Justhost. Абе най-добре кажи за какво ти трябва,приблизително UV на ден,за да може някой да ти даде адекватно мнение,иначе не става
![]()
|
|||
|
|||
|
За 9 сайта ми трябват ,с приблизително 7 000 посещения на ден като за начало. Мислил съм за VPS но за сега не ми върши работа / по на там може /, за това съм се ориентирал към споделен хостинг. В момента се ровя из форумите и чета но различни мнения. Лично от Хостгатор съм доволен, търся някой от техният ранг.
|
|
|
||||
|
||||
|
Е че ти с тези посещения за 3 дни трябва да си избил парите и за VPS. Ако пък не искаш VPS за същите пари си вземи още няколко акаунта в Hostgator, щом си доволен от тях и разпръсни сайтовете
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Горещо ти препоръчвам hosting24.com
Работя с тях и съм много доволен. Прекрасен съппорт, много добри параметри, ъптайм, ... досега не съм имал нито оплакване. Не са много известни в БГ а и са някъде от 2008 на пазара но бих казал, че са професионалисти. Първоначално ниската цена стряска и ще те накара да се замислиш, но мисля че имат възможност и за плащане за месец, така че сам може да определиш периода за който да ги наемеш. Прегледай ги, ако имаш въпроси - насреща съм. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Къде са им разположени сървърарите на тях. |
|
|
|||
|
|||
|
В Далас. На теб какво конкретно ти трябва и къде?
|
|
|
||||
|
||||
|
За мен има 2 доказани западни компании за споделен хостинг - Hostgator и Bluehost. Знам, че има и по-евтини, но съм се научил, че евтиното излиза скъпо и търся сигурност и качество. Не ми се експериментира с моите си сайтове и не ми се занимава да местя сайтове всеки месец. Ползвал съм ги и двете компании. Отказах се от Bluehost и сега съм с 2 акаунта в хостгатор, другия месец ще взимам още един. Държал съм там и бг сайтове и са се позиционирали много добре. А специално за сайтове с международен трафик не мога да се оплача.
Ти си преценявай. Ако имаш време тествай, нищо няма да загубиш, може пък и да откриеш нещо което да те устройва и да е на по-ниска цена. |
|
|
|||
|
|||
|
За САЩ, Канада и Австралия...това ме устройва Далас. Видях че малкият план е само с един хост домейн, а другият е с фрее домейни. Ще се наложи да пробвам вторият план...трябва да кача 5 домейна...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|