![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Хич не ми се искаше да пускам тази тема, но го правя за да предупредя другите потребители във форума.
Отдавна съм спрял да експериментирам с хостинг доставчици, но се наложи да кача няколко леки сателита на различно IP и взех един пакет от тях. От тогава само ядове, постоянен даунтайм, сървърни грешки, липса на свързаност. От вчера е върха, когато дори техния собствен сайт вече не работи, а на мейла ми не отговарят. Казано направо, спестете си ядовете и не ги ползвайте. Говоря за стандартния им споделен хостинг, но на фона, че сайта им го няма, вероятно и с другите е така. Не ми е за парите, но ме е яд за потрошеното време... |
|
|
|||
|
|||
|
Прав си Иво...аз също имах проблеми с тях, и се махнах от един месец.Спряха ми сайта за 12 часа че им товарел сървъра, тези 12 часа станаха 19 часа, суперхостинг те предупреждават предварително да си отстраниш проблема...а тук първо те изключват а после те предупреждават. В момента сайта е на суперхостинг и няма проблем. Супорта им е направо за оплакване, след като сайта ми изчезна и един ден не мога да се свържа с тях за помощ. Поне с пари не изгорях, сега още получавам всеки ден подсещане от тях че трябва да си подновя абонамента.
Last edited by miraco; 21-07-2010 at 11:05 AM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Здравейте,
за съжаление имахме невероятно проблемен месец , каквото и да кажа ще е малко за проблемите който създадохме на нашите клиенти. всички клиенти, бяха компенсирани с допълнително време към техните акаунти. трябва само да добавя, че в момента се подготвя смяна на дата центъра тъй като част от проблема е там искам да отбележа, че не прехвърляме топката на тях ( те да са виновни) напротив ние сме виновни за това че Вие губите клиенти но част от нашата вина е че не сме се запознали с някой тънкости на въпросното ДЦ което ползваме Поздрави |
|
|
||||
|
||||
|
Предполагам, че имате проблеми, пожелавам Ви да ги разрешите, но за мен поне няма нужда от излишни рискове.
Успех. |
|
|
|||
|
|||
|
Сега сигурно ще ме оплюете, ама пък УЖ живеем в демократична държава.
Та.. не знам в случая как стоят нещата, но .. сигурен съм (даже съм виждал някой от тях), че 70% от БГ хостинг "компаниите" наричат "дата център" мазето, в което са пуснали интернет от местната кабеларка, сложили са 1 UPS и почват с триците си да ловят маймуни (клиентите). П.П. Извинявам се ако с въпросния доставчик не е така - просто говоря от общи наблюдения
|
||||
|
||||
|
Здрасти прав си
но хостваме в Холандия и германия като в германия няма проблеми в Холандия поради леко не доглеждане от наша страна се получават тези проблеми ДЦ-то си е много добро и не е спирало дълго е за обяснение важното е че всичко е ок сегаПоздрави |
|
|
||||
|
||||
|
Всеки нов хостинг доставчик минава през подобни проблеми, къде повече, къде по-малко. Сега е момента да се научи човек как НЕ СЕ прави, а после идва момента да се научи, как СЕ прави....
|
|||
|
|||
|
Преди известно време и аз имах проблеми и даже писах в тази тема http://www.webmasterbg.org/showthrea...light=hostsean, но вече нямам, давайте малко повече пари и си спестете главоболията с изпитаните хостинг компании.
![]() |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|