![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Приятели, не ми давайте линк към регистер.бг, тъй като аз съм човек който до сега не съм регистрирал .бг домейн и всичко, което прочета и не ми е ясно го поставям на картата, защото се притеснявам да взема да не направя нещо като хората и после да сърбам попарата.
За това моля, който е регистрирал и има желание да ми отговори, да го направи. Регистрираш фирма с дадено име, отиваш там, правиш това, носиш това, плащаш толкова и т.н. Предварително благодаря.
|
|||
|
|||
|
Аз съм регистрирал на физическо лице. Много по-опростена процедура е.
|
|||
|
|||
|
Само веднъж съм регвал БГ домейн.
Запазих го, после изисках проформа фактура Платих с банков превод, после мисля че го пуснаха и им пратих поща с документи за основание на база име на фирма но това беше преди 2 години, и ми се губи После за подновяването само изискваш проформа фактура и си плащаш през банка |
|
|
||||
|
||||
|
Случая е такъв. Искам да регистрирам бг домейн с основание на база име на фирма, за да няма след някой друг месец проблеми и да ми го вземат.
Тоест, запазвам го, плащам, след което пращам документите на фирмата, за основанието и това е процедурата?
|
|||
|
|||
|
Що не им звъннеш? С мен бяха доста учтиви
![]()
|
||||
|
||||
|
1. Попълваш онлайн заявлението.
2. Получаваш мейл и кликаш на линка в мейла с което си запазвааш домейна за 30 дена. 3. Полуааваш .pdf документ, попълнен с данните, които си ги дал при изпращането на заявлението. 4. Принтираш .pdf файла, подписваш и му слагаш печат. 5. Правиш копие на Актуално състояние, слагаш му печат и се подписваш, че е вярно с оригинала. 6. От сайта на register.bg кликаш върху менюто "Конфигуриране", после върху линка "1. Получаване на код за задаване и активиране ..." в края йа страницата 7. Попълваш формата и получаваш код на мейла си 8. Пак от страницата за "Конфигуриране" кликаш върху "Задаване и активиране на потребителско...", попълваш формата като използваш кода, който си получил точка 7. 9. Пак кликаш върху "Конфигуриране" и този път използваш лявата форма "Конфигуриране на един домейн" и се логваш в панела за управление на домейна. 10. От дроп-даун менюто последователно избираш всичките опции и кликаш върху Въведи/Промени бутона и въвеждаш нужните данни. Хинт. Не се чуди, какво са това IPv4/IPv6. адреси. Може да ги оставиш празни. Въведи само име на сървър. 11. 1. Ако си от София или Варна, приготвяш си парички, взимаш изпринтираният документ и копието от актуално състояние и ходиш до Офиса им. Адресите ще ги намериш в контакти 11. 2. Ако си от друг град. Кликаш върху Плащане от менюто и избираш начин на плащане и правиш плащането. Изпращаш с куриер изпринтираният документ и копието от актуално състояние до Офиса им във Варна. 12. Ти си вече горд собственик на точка беге домейн Гуд лук ![]()
Не се притеснявай за провалите си; достатъчно е да успееш веднъж Last edited by wbg; 18-07-2010 at 05:54 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Евала приятел!
![]()
|
||||
|
||||
|
А и друго да питам - как трябва да ми се казва точно фирмата, ако искам да регистрирам .бг домейн. Ето пример с подобен домейн, който искам да регистрирам - hunt.bg - фирмата трябва да се казва хунт или как?
|
|||
|
|||
|
Quote:
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Е, не мога да си отговоря на въпроса все още?
'u' в случая ще е 'у' или 'ъ'. Примерно?
| Display Modes | |
|
|