![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Евала за постовете, само за едно нещо обаче се замислям - услията които ще хвърля за един домейн, че да сложа сайт и да прихване pr, който ще продам за ... 30-40$, за 2-3-4м, ще взема по-добра сума, ако продавам линкове
![]()
|
||||
|
||||
|
Quote:
А ако наистина си направил сериозни усилия и сайта има приходи, тогава става въпрос за съвсем други цени, в зависимост от нишата, трафика, пр, приходите и т.н. Пример за подобен подход мога да дам с Глен http://www.viperchill.com/thousands-of-dollars-online/. Преди настъпването на финансовата криза нещата с домейнинга стояха по-различно, но пък смятам, че именно сега е точното време, човек да купи някои домейни, понеже се търгуват много по-евтино от преди а цената им със сигурност няма да остане такава. Добър пример за това са LLLL.com домейните. Аз се отказах от този бизнес, поради това, че той консумираше огромна част от времето ми, а пък аз съм баща с две малки деца, на които искам да обърна повечко внимание. Но редовно си следя един два форума, и ако изскочи нещо заинтригуващо се възползвам. Last edited by muslim; 11-04-2010 at 07:39 AM.. |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте,
Купих няколко домейна в Godaddy.com до тук добре.. но при евентуален клиент какви данни трябва да му дам за да стане сделката? (по-точно ако ми обясните къде се намират в сайта? Второ- правилно ли разбрах, че акциона е платена услуга? ..Вие какви услуги ползвате в годадди, че са безброй много ? Благодаря предварително. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Да, платен е, 5 долара годишна такса, като при купуване на разни услуги (не помня точно какви) таксата върви като бонус. Аз лично - домейни, хостинг, аукциона.
|
||||
|
||||
|
mulsim много цена информация мерси.
Искам да попитам дали може да се има доверие на СЕДО.КОМ. Там имат трансфер на домейни.
|
|||
|
|||
|
Като че ли там е правилното място.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Въпрос за Escrow...
Те се явяват единствено посредник, т.е. задържат парите на купувача, докато му прехвърля всичко и след това го освобождават към Пейпал акаунт, банкова сметка и т.н., нали така? Четох някъде, че сравняват whois информацията за да проверят дали наистина е прехвърлен домейна. Така ли е и проблем ли е, ако домейна има активирана domain privacy? EDIT: Сега видях в хелп-а им, че изпращат парите с чек или с банков превод при такса от $40. Само за whois инфото не мога да открия нищо.
Last edited by Илиев; 15-06-2010 at 03:50 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
Да не забравяме че при търгуване с домайни escrow се ползва само за много скъпи домайни.. За домайн от порядъка на 20$ пфф.
|
|
|
||||
|
||||
|
Е да, не можеш да си покриеш разходите само, а и не си струва тромавата процедува.
В случая продавам нещо над $500, така че по-добре да е през Escrow.
| Display Modes | |
|
|