![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
И аз искам да похваля Драго и цялата услуга, като цяло. Нямат конкуренция в България за момента. Ако не сте ползвали VPS Delta.bg са вашият избор. Другите алтернативи ще излязат много по-скъпо за човек, който няма идея как да си подкара сървъра и да се справи с евентуалните проблеми. А и параметрите са по-добри от останалите оферти.
Last edited by Butch; 15-07-2010 at 09:54 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Много ги криптирахте нещата. Един по скромен сървър с 16GB ram и 4 ядра би обслужвал 20-30-тина скромни ВПС-а. Това се връзва и с цените на услугите. Няма вариант да се заделя по цяло ядро, просто защото не е рентабилно. Амазон дават, че едно логическо CPU се равнява приблизително на 1000MHz процесор при тях в облака. 1/2 ядро е постижимо, като производителност в общия случай защото обикновено повечето VM не ползват на 100% даденото им процесорно време. Реолно обаче има сериозен overselling почти винаги и реалното физическо разпределение е вароятно да е 1/10 ядро.
Това, което прави хипервайзора е да поделя времето между виртуалните машини според зададеното им тегло и натоварването им. Съответно ако другите не товарят вероятно ще можеш да си ползваш цяло ядро на спокойствие. За повече ядра трябва да са зададени към самата конфигурация на VM така, че не е особено вероятно да са достъпни.
"Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса !!!" Работя във видео хостинг фирма. Играя игри онлайн и не си чета хороскопа достатъчно често! "Не спори с глупаци! Ще те свалят на своето ниво и ще те победят с опит!" |
|
|
||||
|
||||
|
Имам много добри наблюдения към Драго, но не от работа с него, а от разговори за работа, които мисля, че май скоро време ще станат реалност.
Искам да попитам тук - пускам сайт, който мисля и ще дам всичко възможно да стане доста популярен и посещаем, ще има доста снимки, клипове - най-добрия вариант е направо от сега ли да взема един ВПС, или първо виртуален хостинг и живот и здраве като се разрастне сайта да го преместя?
|
||||
|
||||
|
Имам много добри наблюдения към Драго, но не от работа с него, а от разговори за работа, които мисля, че май скоро време ще станат реалност.
Искам да попитам тук - пускам сайт, който мисля и ще дам всичко възможно да стане доста популярен и посещаем, ще има доста снимки, клипове - най-добрия вариант е направо от сега ли да взема един ВПС, или първо виртуален хостинг и живот и здраве като се разрастне сайта да го преместя?
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Не че и с толкова не може да се потопи сървър ![]()
| delta.bg, vps, vps hosting, web hosting, хостинг |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|