![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
В таблицата с пакетите пише Febora.
![]()
|
||||
|
||||
|
И от мен положителни отзиви за Делта и услугите им. Да и ако не разбират грам от линукс не се притеснявайте ще Ви помогнат без никакви нерви
![]() Успех на Делта (звуча все едно на мен ми плащат, а не аз )
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
И аз ползвам услугите им. Пробвах с тествият период, после ми хареса и взех, че останах. Като съотношение цена-качество-поддръжка - нямат равни на параза. Аз от *Unix не разбирам, пък с радост екипа на делта ми отговоря на всяка прищявка.
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз ги използвам от известно време, сайта е горе-долу натоварен 5-6к на ден, с доста импресии, тежък скрипт и понякога по над 300-400 онлайн и е много добре. Доволен съм, момчетата са много отзивчиви и помагат при проблем, даже ми звънят и по телефона
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Някой има ли наблюдение дали трансфера на US таргетирани сайтове, хостнати в US, към Delta.bg оказва влияние на позиции, трафик...
|
||||
|
||||
|
Понеже никой не можа да ми отговори на въпроса, реших да рискувам и да преместя някой сайтове при Делта.
Ето скрийншот седмица след преместване на сайт от US хостинг към Делта. Преместването стана на 6/7-и юли. Както се вижда трафика не е малък и е главно от САЩ и Япония, така че влиянието на гео локацията на IP адреса ми беше изключително важно. ![]() Та така, седмица след преместването не виждам никакви състресения, и съм (почти) сигурен, че локацията на сървъра не оказва влияние върху позиции и трафик или ако оказва то е незначително. Като преместя и някой стари сайтове, ще мога да кажа със сигурност дали е така. Доволен съм от услугите на Делта, мисля да стана постоянен техен клиент и най-важното, вече не се чудя, дали ще издържи споделения хостинг и дали няма да се наложи спешно да търся нов хостинг. ![]()
|
||||
|
||||
|
Ако може да попитам и в тази тема:
Как се споделя процесорната работа между виртуалните машини? Рам, хард и трафик ясно, а ЦПУ-то? Благодаря. |
|
|
||||
|
||||
|
В зависимост според плана ти се определя и големината на процесора. Тоест отиваш на сайта за VPS хостинг и решаваш трябва ми сървър със следните параметри. Както се определя колко да ти е дисковото пространство и рам-та по същия начин се определя и процесора. В момента това го няма обявено в плановете, но е променено в новия дизайн на сайта. Та ти най-вероятно питаш за процесорно време. При този тип хостинг това понятие отпада ти си имаш процесор който е примерно 1500MHz и имаш толкова за ползване. Друг е въпроса ако ползваш 99% от процесора през цялото време колко бързо ще ти се отварят сайтовете, всъщност това важи и за собствена машина
. Тоест отговорноста за натоварването на процесора частично пада при теб.В момента тече промоция за текущите и нови клиенти на Делта която се състой в това, че всички имат по 2 процесора с по 2.4 GHz не сме го обявили никъде просто защото не гоним някакви цели, а сме решили да си поглезим всички които ни се довериха и вярват в нас. Много клиенти са забелязали тази промяна и вече ни благодариха. Благодарим Ви и ние . |
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм абсолютно бос към VPS и линукс и прочие (разбирайте, че като си взимам хостинг ми трябва cPanel, че да си правя БД-та, addon домейни, мейли и да си вляза през FTP-клиент, където да си ръчкам файловете...)
Виждам, че тук предлагате първоначална администрация. След това ще мога ли лесно да си адвам нов сайт и от ftp клиент да си качвам файлчета и етц без да е нужно да ангажирам съпорта. И примерно някакъв пример като натоварване, което ще могат да ми правят сайтовете, които ще кача. Най-добра представа ще получа за примера със суперхостинг. В момента плана супер про дава 100 мин. Ако взема при вас VPS light ще може ли да се държат сайтове, които правят примерно 250 мин? Така най-добре ще мога да разбера "+"-са на vps-a Благодаря. |
![]() |
| Tags |
| delta.bg, vps, vps hosting, web hosting, хостинг |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|