![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Оправено е .
|
|
|
|||
|
|||
|
Хубаво ще е да сложите всички важни неща, които коментираха в темата, и в сайта. Липсват също условия за ползването - договорът, който уговаря правата и задължения на клиента. В момента има само едни параметри на пакетите, малко стандартни клишета относно фирмата и нейните "мисия и цели", което е меко казано несериозно.
Харесват ми цените и параметрите на пакетите и индивидуалното отношение на този етап, което проявявате в темата и критиката ми е изцяло положителна!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Е, на другите хостинги като (ако) ги има, какво от това?
|
||||
|
||||
|
Здравей,
благодаря за конструктивната критика ![]() Общите условия ги има най-долу във footer под колоната за компанията, добавихме ги току що. Относно параметрите в момента попълваме база с документация и доразвиваме самия сайт. |
|
|
||||
|
||||
|
По-добра реклама от толкова положителни мнения и с пари неможеш да си направиш
Успешен бизнес,скоро и аз мисля да ви стана клиент!
|
||||
|
||||
|
Хубаво е и за какъв период (месец, година, ден, час) са тези цени.
Мисля и аз да ви стана скоро клиент.
|
||||
|
||||
|
dream работим по промяна на табличката с параметрите ще е вписано там и съответните цени за 1 м , 3м, 6м .
Относно това дали да станеш клиент заповядай ще ти предостсвим тестов период, ако искаш след което можеш да споделиш и впечатления ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Мен ме интересува дали предлагате и администрация за технически непросветени хора като мен и каква е цената?
|
|
|
||||
|
||||
|
Да предлагаме. Ако трябва само да ти настроим web,apache,mysql,php ... това си влиза еднократно в цената за първия месец, ако ще трябва да се прави нещо често и периодично /примерно над 2 часа месечно/ тогава ще ти направим оферта от която да останеш доволен
![]() |
![]() |
| Tags |
| delta.bg, vps, vps hosting, web hosting, хостинг |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|