![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Oт април месец хоствам блога си там:
http://www.serviceuptime.com/users/u...68ddfb&Id=9425 Мисля че не е редно да сте толкова крайни. Към втория коментиращ: Ако беше си направил труда да видиш колко е uptime от април до сега щеше да видиш, че няма downtime... Last edited by cloudns; 22-06-2010 at 10:15 AM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Относно качеството на услугите, на добро ниво са но не и за тези пари, хоствал съм при тях близо 4 години и не мога да се оплача като услуги и отношение, ако имаха адон домейни и цена на 1/3-та от сегашната бих се върнал евентуално при тях. Към момента обаче планувам единствено да взема един корпоративен акаунт от суперхостинга. Там единственото което ме спираше бяха високите цени, но откакто дигнаха параметрите и сложиха промоциите за 6-12-24 месечни регистрации започвам сериозно да се замислям. ![]() Харесва ми политиката им за промоции спрямо дългосрочните клиенти, във всеки случай не препоръчвам никому да се обвързва с по-дълги от 6 максимум 12 месечни предплащания, каквато и да е промоцията, на този пазар конкуренцията е особена и всеки ден излиза по нещо по-добро.
| Display Modes | |
|
|