![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Кажете нещо добро...и евтино
Че трябва да местя единият си сайт от хостбългария.ком заради "изразходване на ресурси (прецесорно време и памет)".Трябват ми около 600-700мб място и 30-тина гб трафик. За проц. време и памет мога само да гадая, но ако някой е имал подобни проблеми с хостбългария и успешно се е преместил на друг хостинг, ще считам че евентуално ще ми свърши работа. Странно, че от почти година имам равномерен трафик, даже намаля напоследък, но чак сега се появиха проблеми.
|
||||
|
||||
|
Аз получих същия имейл днес.
Мисля да отворя още един акаунт в hostgator.
|
||||
|
||||
|
А спряха ли ти акаунта? В мейла пише че имам срок от 4 дни, а сайта вече е спрян, акаунта ми също.
![]()
|
||||
|
||||
|
Да, спряха ми го.
|
|||
|
|||
|
Директори, стига с тия евтини хостинги. Истината е в colocation-а
|
|
|
||||
|
||||
|
Ползвам Суперхостинг за сайта за игри - втория им план от 80 и няколко лева годишно. Дневно 100 000 импресии и 20Г трафик за последните дни и стигнах 60 минути сървърно време колкото е лимита за този план - по тяхна статистика - и ще се местя на най-скъпят им план - там лимита е 80 минути. Иначе като трафик дават достатъчно и още имам запас, но това сървърно време ме мъчи. Вече направих почти всичко което знам за оптимизация, спрях дори някой вътрешни статистики ...
Като поддръжка нямам забележки, отговарят в рамките на 10-15 минути ... От всичко пробвано до сега (5 хостинг фирми) от тях съм най-доволен ПС Като достигнеш лимит по някоя от границите на хостинг-плана не те изключват а само те предупреждават. С един друг мой сайт ме търпяха близо седмица докато се оправя без да ме спират, а проблема си беше наистина ламерски ...
Виж какво става в Монтана, а после можеш да играеш малко игри, да почетеш вицове и да разгледаш смешни снимки Last edited by ted; 25-03-2008 at 02:19 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Можеш ли да се следиш лимитите? Щото аз в момента нямам никаква идея какво потребявам, освен мястото и трафика.
Иначе направо ми казаха до 4 дни да местя сайта... Което за мен е странна политика, но те си знаят.
|
||||
|
||||
|
Не - но ми изпращат справка за последните 30 дни до 30 минути от поискването. И изискването им е средно месечно (или седмично - не помня точно) използвано сървърно време - ако някой ден надхвърлиш инцидентно не повдигат въпрос изобщо.
П.С. Сложи си един брояч за времето за което ти се отваря страницата - така ще видиш ако някъде има проблемен скрипт или функция. Аз се бях олял с една статистика която пише в текстови файл - повече от секунда на страница в натоварените часове ... докато открия къде е проблема ме търпяха.
Виж какво става в Монтана, а после можеш да играеш малко игри, да почетеш вицове и да разгледаш смешни снимки Last edited by ted; 25-03-2008 at 02:36 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
А във freehostia си има логове с тези неща
![]() безплатен хостинг с повече услуги ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
5 GB трафик месечно, аз говоря за 20GB трафик дневно ... какъв безплатен хостинг ще ми поеме това?
| Display Modes | |
|
|