![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте колеги! Имам нужда от помощ и ще се радвам, ако някой знае как да реша един проблем с Wordpress. Отначало си бях сложила версия 3.0, но тъй като тя е само на английски реших да се върна към новата версия на български, а именно 2.9.2. Проблема ми е, че след като го направих и опитам да вляза в сайта ми изписва "Изглежда че вече сте инсталирали Wordpress. За да го преинсталирате, моля първо изтрийте старите таблици от базата от данни." Тоест мога да влизам в админ панела, но не и да виждам сайта. Ако някой знае как да оправя този проблем ще се радвам да ми даде съвет
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря за помощта, но пак не става. Изписва ми "Вече имате най-новата версия на структурата на базата от данни." И пак мога да влизам само в админ панела, но не и в сайта си
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
нямаш ли достъп до базите данни ? как аджеба създаде базата данни за wordpress-а ?
|
|
|
|||
|
|||
|
добре - не става ли да направиш една нова база данни или да изпразниш старата от таблици и да си инсталираш 2.9 на чисто ?
също - за WP3 може да позлваш езиковите файлове от WP2.9 , просто има много редове, които не са преведени... но чак пък да е фатално? |
|
|
|||
|
|||
|
Може и да е ползвала някакъв инсталатор на софтуер от хостинга, макар че в такъв случай би било странно да и сложи 3.0 те обиковено са назад с материала
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря на колегите за съветите! Успях да оправя проблема
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
е да беше написал как, да не пита и друг после.
Ама |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|