![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Ако го направя много пъти и ти вземеш та фалираш с тия глоби по до 2000 лв, моя бизнес ще цъфне. Аре мислете преди да създавате работа на себе си и на КЗП. не за друго а щото КЗП ако не събира пари от глоби, само яде данъци. А те са вашите данъци. Към този момент всеки съд ще свали глобата поради анонимността на емайла. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
А КЗП не ги мисли тяхната е лесна. Като се получат засичащи се репорти имат достатъчна база за административни действия. Браво на тези, които докладват нарушенията. А на тези от въпросната индустрия пожелавам успех в премислянето на живота си. Също трябва да отбележа, че ако пращате на някой нещо реално адресирано към него(т.е. поименно) или организацията, то това не е непоискано търговско съобщение. Така, че има сериозна разлика между насочен емаил маркетинг и спам.
"Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса !!!" Работя във видео хостинг фирма. Играя игри онлайн и не си чета хороскопа достатъчно често! "Не спори с глупаци! Ще те свалят на своето ниво и ще те победят с опит!" |
|
|
||||
|
||||
|
Защо не го прочетеш?
![]()
|
|||
|
|||
|
'щото ме мързи да търся
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Правете си една поща за регистрации и една лична и проблема е решен
Last edited by madmaxxp; 30-07-2010 at 12:40 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
само заради Чл. 6. (1) глобата може да падне с съда, ако е спазен. И това още преди да се докаже кой е пратил мейла, което е невъзможно.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
В тоя случай или КЗП доказват 100% сигурно че си/не си ти в съда или глобата пада.А да не ме намерят е мнооого лесно, не е нужно да си хакер. |
|
|
|||
|
|||
|
анонимния, който ми е оставил " нали КЗП получава и хедърите с IP-тата? а?" нека да помисли над думата прокси, ама за домашно, че гледам бързо слага червени точки
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Не ми се навлиза в спорове и полемики, но искам да попитам някой от вас изобщо наясно ли е със smtp протокола ? И който ми е цапнал червената точка искам да го попитам знае ли какво е мрежа OSI слои и още един куп такива сложни думички ? Да обеснявам ли и че IP се лъже лесно и така нататък ? Както ми каза един познат преди време всичко мога да направя според парите който ми предлагат.
И искам да уточня, изобщо не защитавам разни спамъри и нито съм за спамене, просто изразих мнението си, че ако някой реши по този начин би могъл да навреди другиму. Хедъри IP-та това е най-лесно да бъде подменено. Last edited by npocTak; 29-07-2010 at 03:37 PM.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|