![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Необходима ми е малко помощ, предстои ми писане на дипломна работа - онлайн журналистика най-общо казано. Не, няма да я пиша аз, но ще помагам активно, човека на когото е възложена ми е много близък.
От една страна - знам достатъчно по темата, но от друга си нямам на идея как трябва да е структурирана и как изобщо се пишат дипломни работи. Темата е: Мястото на новинарските сайтове в българското медийно пространство. За начало ми трябват идеи за план за дипломната работа, ще съм благодарен с всичко каквото мога на помогналите. Ще ми свърши работа и ако ме насочите към някой който може да направи добра и цялата дипломна, стига да е на добра цена.
<?php if ($уеб сайт [' уеб дизайн ']!='') {$new_site = $new_ сайт [' уеб дизайн '];} else {$new_site = $уеб сайт [' Seo и оптимизация ']; $seo = SEO _N_пъти;}?> Изработка на сайт, оптимизация на сайт и Seo. Deep Links. Web Site Addons and Joomla Extensions |
|
|
||||
|
||||
|
diplomaker.hit.bg Боби - гаранция, че пише, а не преразказва.
|
||||
|
||||
|
bgkulinar, Мерси. Пропуснах да кажа че се приема и всякакъв вид пазарене и бартери
![]()
<?php if ($уеб сайт [' уеб дизайн ']!='') {$new_site = $new_ сайт [' уеб дизайн '];} else {$new_site = $уеб сайт [' Seo и оптимизация ']; $seo = SEO _N_пъти;}?> Изработка на сайт, оптимизация на сайт и Seo. Deep Links. Web Site Addons and Joomla Extensions |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|