![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Само в БГ можеш да видиш пожарникар с воден маркуч в колокационен център
Като оставим трагичната комедия настрана, искрено съчувствам на администраторите на Dir.BG
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Това ми напомня за една случка в огромна компания, където един от директорите обясняваше, че са пълни глупости да се дават пари за изготвянето на Disaster Recovery Plan.
Явно и в дир.бг са спестили от това.
|
|||
|
|||
|
След тази интересна и трагична случка ето една статия как да предпазим поне нашите проекти от такова нещо:
http://blog.skyhost.bg/backup/howto-backup-site/ Надявам се да ви е интересна и поучителна. |
|
|
||||
|
||||
|
Преди три седмици имахме случай при който поради "леки проблеми с климатичната система" в DC и ни уведомяваха надлежно с имейли за развръзката на проблема. Обаче един от нашите сървъри взе, че спря. Един от основните, по точно. В последствие се оказа, че датчика за външна температура показва 59 градуса преди да се препълни лога. Райд масива естествено се е изпекъл и трябваше да възстановяваме ~900GB данни. Познайте какъв купон настана...
И това в един от най големите DC в европа, а ми говорите за БТК....
"Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса !!!" Работя във видео хостинг фирма. Играя игри онлайн и не си чета хороскопа достатъчно често! "Не спори с глупаци! Ще те свалят на своето ниво и ще те победят с опит!" Last edited by nikoladd; 16-03-2010 at 12:34 AM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Все пак от дира не спят а работят от няколко дена на началната им страница вече излиза информация до къде са стигнали. Вече има достъп до пощата в дира ако някой я използва
|
||||
|
||||
|
На всеки може да се случи.
Евала да дира веднага се задействаха. Работи пощата на dir.
| Display Modes | |
|
|