![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Колеги почти е готов новия дизайн и скрипт на mp3bg.org
Какво мислите за сайтчето. Ето няколко снимки Индекс [IMG=http://img31.imageshack.us/img31/6169/wxpff3000.th.jpg][/IMG] Плей страницата [IMG=http://img163.imageshack.us/img163/6137/wxpff300011.jpg][/IMG] |
|
|
||||
|
||||
|
- Аз бих добавил лек градиент и някакво сияние около главата.
- Логин информацията би било добре да има някакъв стопер в дясно, примерно - търсачката. - Менюто мисля, че логически ще е по-добре обърнато - избираш тип музика и след това търсиш по първа буква. - "Последно добавени" е по-малко от по-долу стоящия "В момента се слуша" - равни или с обратен знак. - "Безплатна регистрация" - цялото линк или само регистрация да остане. - Всичките хоризонтални, сиви линии са излишни. Според мен ще е по-добре да ги замениш с малко падинг. - Очертанието ала таб около нови песни също няма смисъл да е там след като няма други табове. - "Покажи всички" и "още" в съседната колона би трябвало да са еднакви. - Цветовете на "популярни песни", "Най-много харесвани", "Новини" не са мой тип. - "Най-много харесвани" - Най-харесвани е правилно, едната градация е излишна. - Правописни грешки - "Всияки права...", "Връзна с нас". С малко работа може да изглежда по-спектакулярно ![]() Успех |
|
|
||||
|
||||
|
Определено е много по-добър от стария. Браво и късмет
|
||||
|
||||
|
Quote:
, ама всичко е градивно. Ще дискутирате тези работи с дизайнераЗа прапописните грешки веднага ще ги оправя. @MacTeP И аз така мисля. Много повече ми харесва от първия. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|